Markskruv i Norrköping

Varmt välkommen ska du vara till oss på PA Markfundament som är ett företag som är återförsäljare åt Krinner Markskruv i Norrköping som säljer markskruv och markfundament. En installation av markskruv gör man på ett snabbt, enkelt sätt och denna markskruv kan belastas på en gång. Vilket gör att du slipper långa ställtider för grävmaskin eller att gjutning av plint skall härda innan belastning.

Och nu kan du köpa skriv hos oss och även hyra maskiner som du kan behöva för att montera dessa. Du har även möjlighet att anlita oss och låta oss göra hela jobbet, så du slipper att göra det själv. Vi förborrar alltid ett hål innan vi sätter skruven för att se vad som finns i marken och det gör att skruven kommer rakt när den sen skruvas ner.

Fördelarna med att ha markskruv är att man slipper allt grävande, det utförs på ett snabbt och smidigt sätt, det minimerar dina kostnader, ingen gjutning eller schaktning behövs, det håller väldigt länge, det är enkelt att flytta, den fungerar i alla jordarter, marken som finns bredvid påverkas inte och den är även statiskt testad.