Jag blir alltid fin i håret hos den här salongen

Är det dags att klippa sig och du behöver en salong i Göteborg med duktiga frisörer? Då vill jag informera dig om Salong Marie som jag alltid går till när jag behöver klippa mig eller liknande. De har alltid kunnat hjälpa mig på bästa sätt så att jag blir nöjd, vilket gör att jag alltid återkommer. Om du är intresserad av dem kan du bara fortsätta läsa.

För några år sedan hade jag en frisör som jag alltid gick till, dock så flyttade hon så jag var tvungen att hitta en ny frisör som jag kunde lite på när det kom till mitt hår. Jag fick rekommendationen om denna salong i Göteborg av en kollega som själv gått dit under en lång period. Efter det valde jag att ge salongen ett försök och jag fick all den hjälp man kan förvänta sig hos en frisör, efter min klippning var jag så nöjd att jag återkom när det var dags att klippa sig igen. Utöver klippning har jag även färgat håret hos dem flertal gånger och nu det senaste även låtit dem färga både mina fransar och bryn. Alla behandlingar jag fått hos dem har nått upp till mina förväntningar och jag kan inte tänka mig att byta salong i Göteborg eftersom jag verkligen kan lita på att jag kan gå från dem nöjd varje gång.  Bortsett från att jag alltid blir nöjd med deras jobb kan jag även nämna att personalen är oerhört trevlig och social under tiden man sitter i frisörstolen, man blir alltid välkomnad med öppna armar och kan njuta av sitt besök till fullo.